DelTravel

Adresa: Str. Prislav, Nr. 174
Nr. Reg. Com.: J36/819/2022
CUI: 47366866

Licenta de turism: 2724/14.02.2023
Polita de asigurare: IF-i 4021/valabila pana la 16.01.2025
Brevet Turism: 223908/28.07.2022
Manager Turism: Enache Tudor Dan

Tel.: 0786 558 820
E-mail: office@deltravel.ro

Despre noi

Bine ati venit in agenția noastră de turism! Suntem o echipă dedicată și pasionată de călătorii, care își propune să ofere experiențe de neuitat clienților noștri. Cu ani de experiență în industria turistică, suntem specializați în a crea vacanțe personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client. Fie că doriți să explorați locuri noi, să vă relaxați pe plajă sau să vă aventurați într-o călătorie mai îndrăzneață, suntem aici pentru a vă ajuta să faceți cele mai bune alegeri pentru vacanța dumneavoastră.

Echipa noastră de consultanți în turism este mereu pregătită să vă ofere cele mai bune sfaturi și să vă ajute să luați decizia cea mai potrivită pentru bugetul și preferințele dumneavoastră.

Suntem specializați în sejururi în Delta Dunării si litoralul românesc, zone pline de frumuseți naturale, culturale si distractie din plin. În plus, suntem experți în organizarea de vacanțe exotice în destinații precum Grecia, Turcia, Albania și Egipt. În fiecare dintre aceste țări, avem parteneri locali de încredere, care ne ajută să vă oferim cele mai bune opțiuni de cazare, excursii și activități. Vă putem ajuta să descoperiți plajele cristaline ale Mediteranei, istoria și cultura bogată a Egiptului sau peisajele idilice din Delta Dunării.

Fie că căutați o aventură exotica sau un sejur relaxant, suntem aici pentru a vă ajuta să faceți cele mai bune alegeri pentru vacanța dumneavoastră. Împreună, putem crea amintiri de neuitat în călătoriile dumneavoastră!

Vă mulțumim că ați ales să explorați lumea cu noi! 

Licenta Turism
Certificat
Polita Asigurare
CUI
Solicita oferta