Ziua 1. Bucuresti-Dubai

Check-in si imbarcare pe ruta Bucuresti-Dubai. Avionul decoleaza la ora 00:30, imbarcarea se efectueaza in data de 06.04 incepând cu ora 21:30. Sosire in Dubai. Oprire la un restaurant pentru micul dejun sau timp liber. Tur panoramic al orasului ce include oprire pentru poze la The Frame, Burj al Arab si Jumeirah Mosque. Oprire la Dubai Mall si timp liber. Optional bilet de acces pe platforma de vizitare de la Burj Khalifa sau Acvariu . Transfer in port pentru imbarcare pe vasul de croaziera MSC Opera. 

Ziua 2. Khasab,Oman

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala* in Khasab sau imprejurimi unde poate vizita Fortareata Khasab construita in secolul al XVII – lea si fortul din orasul Bukha, situat la o distanta de aproximativ o ora fata de Khasab.

Ziua 3. Muscat, Oman

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala* in Muscat sau imprejurimi unde se poate vizita Marea Moschee, centrul vechi al orasului si Muttrah Souk – piata traditionala locala, Muzeul National si Palatul Al Alam.

Ziua 4. Pe Mare

Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul vasului de croaziera.

Ziua 5. Abu Dhabi, UAE

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala* in Abu Dhabi sau imprejurimi ce include turul panoramic al orasului, promenada La Corniche, Moscheea Sheikh Zayed si piata locala.

 

Ziua 6. Sir Bani Yas Is, UAE

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala* in Sir Bani Yas Is ce include turul panoramic al insulei – un sanctuar pentru numeroase specii de pasari si animale, fosta proprietate privata a seicului Zayed bin Al Nahyan.

Ziua 7. Dubai

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala* in Dubai ce include tur panoramic in zona Dubai Marina, si Palm Jumeirah cu oprire pentru poze la Atlantis the Palm si vizita la Miracle Garden. Optional* se poate alege o excursie cu Jeep-ul printre dunele de nisip.

Ziua 8. Dubai - Bucuresti

Debarcare de pe vasul de croaziera. Scurt tur panoramic al orasului vechi, plimbare cu abra si oprire la Piata de condimente si aur. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau masa de prânz. Transfer la aeroport si check-in pe zborul cu ruta Dubai-Bucuresti.

 

Cabine categoria Bella (IB -cabina interioara puntea 7-10 , OB – cabina exterioara): permite modificare de nume contra cost, cabinele sunt repartizate aleatoriu, ora de servire a cinei este alocata de vasul de croaziera.

Cabine Categoria Fantastica (IM1 – Junior interior puntea 7-8, IM2 – Junior interior puntea 9-10, OM2 – Junior exterior puntea 9-10): permite 1 modificare de nume fara taxa, in functie de disponibilitate se poate alege locatia cabinei, in functie de disponibilitate se poate alege ora de servire a cinei.

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Croaziera Emiratele Arabe Unite si Oman - Nava MSC Opera, Toate locatiile, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta