Sejur New York - Millennium Downtown New York, cu plecare din Bucuresti

Millenium New York Downtown se află in zona Lower Manhattan și are centru de afaceri și de fitness. Proprietatea este situată la află la 150 de metri de WTC Oculus, stația World Trade Center – Path și stațiile de metrou.

Toate camerele au minibar, TV cu ecran plat și canale prin cablu și aparat de cafea. Unele camere de la proprietate oferă vedere la raul Hudson, la clădirea Freedom Tower, la Podul Manhattan și la Podul Brooklyn.

Restaurantul proprietății, Church & Dey, servește micul dejun, pranzul și cina, precum și specialități din bucătăria americană, realizate cu ingrediente de sezon. Localul Liquid Assets pune la dispoziția oaspeților un bar in hol, care oferă cocktailuri și muzică live in zilele de joi.

Sălile de conferințe se află la etajul 55. Oaspeți au la dispoziție o piscină interioară inconjurată de pereți de sticlă, situată la etajul 5.

Proprietatea se află la 322 de metri de Observatorul One World și Capela Sf Paul și Biserica Sfanta Treime. Wall Street și primăria sunt situate la 805 metri.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Millennium Downtown New York, New York, Statele Unite

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta